Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför lockar du mig som att du vore Satan själv?

Vad ska ni säga pojkar...
U failed ur quest men
mission failed

inte ens en så enkel sak

enkel e svår...svår är omöjlig

men varför är du här som den onde?
Väser i mitt öra
lovar mig guld o grön....
eller vad lovar du mig?

Hör jag ens
Jag hör inget
ändå

Ändå så steppar du på min själ
och jag blir tårögd

vik hädan
ve er DIG!

vad har jag gjort
är det något jag gjort
gör jag något
har det hänt något


vad är fel

varför söker satan upp mig gång på gång
på gång
och smeker mig medhårs och ler ett sockersött hånflin
som inte går att undkomma och gör så ont att hälften vore som att sparka foten I en dörrkarm.





Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-29 02:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ta satan vid hornen
och rid han gul o blå

njut, så långt det går
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd