Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har full kontakt med mina känslor jag bara avskyr dom ibland


Är det kärlek jag känner ?


Kärleken, den grymma kärleken, bitterljuv
Kärleken med klor som klöser stora revor i mitt hjärta

Amors pilar som borrar sig djupt in i mitt bröst
Hjälplös har jag försökt krypa undan förälskelsens käftar

Men kärleken övervinner allt
alla mina knep att försöka fly, då som nu

Kärleken, ett elakartat virus
angriper mitt dåliga immunförsvar

Så igen, dyker risken upp att bli lämnad
Inte bli älskad

Dödligt sårad med blottad strupe
Än en gång
Förvirrad, utsatt

utmattad sätter jag mig ner
och väntar
Smärtsamt

På att det ska klicka
Klicka i mitt redan så ömma hjärta











Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-29 02:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Text som jag kan relatera mycket till.
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd