Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagosvar


det finns ett svar
det ligger i solen
det går sina stigar
gör inget väsen av sig

idag är en vidunderlig dag
av mirakel efter mirakel
under efter under
saga på saga

jag lyssnar på fågeln
jag lyssnar på vinden
jag hör ljudet i naturen
dess klang är som före stormen

nu känner jag hur temperaturen faller
jag har svaret i handen
det lyser till och med en kraft
som värmer mitt hjärtas ömhet

famnar om mig som en ullfilt
jag behöver aldrig frysa
sveper den om mig
en kram av universum

i denna vaggar jag svaret
ömt ser jag den röra sig
som olja och vatten i ett kärl
stillsamt simmar där

när deadline närmar sig
vet jag allt idag
möter mörker och vindlar
hala sluttningar

varsam på foten
om varje steg
om varje andetag
andas i det








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-29 10:13



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En härlig och fin text!
2014-07-26

  Peter G VIP
vilken härlig upplyftande text! och nog finns det fog för den förundran över livet som du så fint beskriver!
2014-05-03

  Tillbringaren VIP
Helande text.
2014-05-01

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2014-04-29

  Lars Hedlin
Bra framfört :)
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP