Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjällsång




sången
rinner nedför fjället




given
ur hjärtats röst



lyfter kölden ur bröst




händer kupas
runt bäckens strömmar




han bjuder fjällets rena toner
ur handskålar




björkarnas väna följen
andas skimmerblad



bär klädnader av vitt in i tonandesvart



snöleoparden
spinner väven




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-29 14:43



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så skönt ...
2014-05-01

    Om
njuter av sången..liksom färdas genom texten, mm..så fint du skriver
2014-04-30

  Palett
Fina bilder i din vackra text !
2014-04-29

  Ljusletaren
Så naturligt vackert/ kram
2014-04-29

  Ronny Berk
väl tonsatt, den naturromantiska poesin ...
2014-04-29

  Lars Hedlin
Vackert själsligt ;)
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser