Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle för alltid vara vår

 

Törsten dricker mina läppar

ur torra floders vänta

förbländar där mina under

i en strimmas ljusa glänta

                                                         

Från en kraft ur andetagets djup

står jag vaken utan drömmar

en blick en doft av välbehag

genom solens varma strömmar

 

Ingen dränker mina sorger

ingen bär mig ut på bår

all den längtan som förrinner

skulle för alltid vara vår.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-29 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP