Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga kretsgången

Blombladen på träden

slår optimistiskt ut

Kort därefter

tappar de taget

och faller ned

till marken

 

Mänskor tror likaså

att de har en förmåga

att hålla sig vid liv

i evig fägring

 

Men rätt som det är

så lossnar blombladet

och faller i glömska

av omvärlden

där det undanskymt

för världen långsamt

förmultnar




Fri vers av Kim VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-30 14:12



Bookmark and Share


  Jaseph
Vackert och sorgligt.
2014-05-04

  Maria Sundelin VIP
Ibland sker den största förmultningen på denna sida jorden
När man inte får vara med
2014-05-02

    Mirm
vasst och bra
2014-05-02

  Lars Hedlin
Mycket bra
2014-04-30

  stefan.g
Lite omtumlande läsning om orden far rätt in. Krasst och lite vasst men riktigt bra skriven!
2014-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP