Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valborg

Sprakande eldar
onödiga smällare detonerar
och kallt som attan

Kungen fyller 68
och vitryssland rustar
för ishockey-VM

Poeten håller sig hemma
lagar till och äter vegetariskt
Kollar på Robert Gustavsson

Smuttar på Cabernet Sauvignon från Argentina
Njuter Arvid Nordquist Classic Gran Dia
tillsammans med hyresvärdinna
och skottskt Glenfarclas Heritage

Något yr i "nattmössan" äntras hyresrummet
Hör tåget rassla förbi därute

Natten är min nu
En trogen vän i mörkret
där tankar flyr morgondagen

Humöret är på topp
trots vetskapen om livets ändlighet




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-01 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST