Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Villkorslös kärlek.....en reflektion...vill förstå


Vad handlar livet om...?


Villkorslös kärlek..............

Har skrivit om det tidigare och funderar fortfarande.....Vad innebär den?

Hjärtats kärlek? Att älska utan krav...?Att ge utan att vänta sig något tillbaka!?

Man kommer till den här världen med ett skrik.....inte med ett leende!?

De fysiska behoven måste tillfredsställas för överlevnad...!

Kontakt, se och bli berörd, känslomässigt och mentalt ....!

I djurens värld fostrar föräldrarna sina barn för att arten ska överleva.
De visar och ungarna härmar...lär sig rangordningen.

Jesus sa...för att komma in i himmelriket måste du bli som ett barn.

Oskuldsfull, tillitsfull, nyfiken och ärlig!

Hm, när förändras och hur förändras barnet till att tro motsatsen.

PRÄGLING,,,ARV och MILJÖ! eller.....är det KARMA?

Vi lever samtidigt i motsatsernas värld...det ena kan inte existera utan det andra..............

ljus-mörker, glädje-sorg, rent-smutsigt, krig- fred,sjuk-frisk..osv!

Genom den ena polen lär vi oss om den motsatta....Är det sanningen om att leva på den här
planeten.

Utvecklas villkorslös kärlek här genom polbyte..............!? Man måste ha varit i båda polerna för att'
förstå och utveckla medkännande!

När FAN blir gammal blir han religiös.....är ett uttryck som vi ibland hör!

Är det när vi förstår att det ligger något GUDOMLIGT bakom allt!

Villkorslös kärlek.........................finns den? Kärleken till livet!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra tankegång är väl lite olika hur man står i förhållande till livet och var man är i sin egen utveckling kanske!
2014-05-01

  M:tin
Intressant!!!!
2014-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra. Sätter igång tankeverksamheten.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP