Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Datasnack


Den digitala rymden

Nu sjunger alla på hymnen
TRALLAR
i den digitala rymden
LALLAR
så ettor å nollor
sprätter å bollar.
Den elektroniska svetten

TROLLAR
Å
STÄNKER
vad vi tänker.

Ja på datorn vi pilla
både med SPAM å GILLA
då tittar orden fram
.... det är inte illa
vi bytt det verbala
och låter elnätet tala.

Som robot och maskinman
i det GLOBALA
med en knapptryckning
blir vi SOCIALA
med OFF and ON
bestämmes vår umgängesvana.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-01 13:09



Bookmark and Share


  louisegirl
Bra denna :)
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP