Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas land

Följ med till drömmarnas land
Där solen och månen dansar tango

Titta på stjärnorna, dom ler
Dom ler!

Sväva fritt med mig, sväva som du vill

Smaka på moln av sockervadd, titta ner på staden så liten
Titta ner, på skog och hav som möts i kyssar
Som skrattar tillsammans, gråter och kramas

Följ en meteor ut i rymden, följ den till vintergatans slut
Titta närmare på planeter, på det som skapade allt

Följ med mig till drömmarnas land
Våga släppa taget, var inte rädd

Följ med till drömmarnas land och lev fri, så fri som just du vill




Fri vers av byggpoeten
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-01 15:11



Bookmark and Share


  princess in the new world
Härligt skrivet!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten