Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind tankar

under ett träd känner jag vinden

Sitter och njuter av dess fulla andetag
Det är lite svalt, jo vist, ingen annan stan jag dock vill vara

Är lämnad här av mig själv, lämnad för att höra tystnaden av ljuden
Sitter och grubblar, tänker på allt jag har

Hjärtat mitt brinner varmt i kroppen när jag ser allt jag har
Känner från min själ, ett leende spridas, kan inte hejda de då de sprids till mina läppar med vindens nästa andetag




Fri vers av byggpoeten
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten