Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du

 

 

Var är du

 

Vill du

Vågar du

 

Se bakom min bariärr

Tränga dig in

 

Laga  mitt hjärta

Med nya delar

 

Få mig våga tro

Att älska igen

 

Är det är möjligt

Eller en omöjlig sanning

 

Överbevisa mig

 

Finns du




Fri vers av Anna Nyman
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-01 20:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan och tonen stark..bra frågeställning och beskrivning!
2014-05-02

  byggpoeten
fint skrivet! En ganska vanlig fråga skulle jag tro..
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman