Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAGONATT

 





 

 

I en vaken juninatt 
ser jag dimma över dalen 
bygga bro till himmelen 

I tanken går jag över 
för att träffa alla dem 
som med vingar gått dithän 

Jag undrar är dom vaken 
har dom juninatt och dimma 
även där 

Dom ser inte att jag kommer 
Dom ser inte att jag går 

Jag har ej den rätta dräkten 
så bortom dem jag står 

Så jag får nog vända åter 
på min dimbro till vår jord 

Och se hur bron upplöses 
utav sol och fågelkvitter 
med ljuva välkomstord




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-01 20:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert!
2014-05-02

  stig wikman
LJUVLIGT FINT.
MAJ-LIS.

KRAM TILL DÄJ.
2014-05-02

  M M Mannheim VIP
Mycket fin poesi.
2014-05-01

  Eva Helene VIP
Vackert och förtröstansfullt!
2014-05-01

    ej medlem längre
Vacker är denna..
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP