Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag?

Är jag ledsen eller är jag glad?

Jag har delar av mina drömmar, jag har lite av lite, men jag vill ha mer

Istället för att känna lycka över det jag äger, istället för känna glädje över det jag uppnått
Känner jag sorg över det jag saknar, smärta över det jag missat

Är jag verkligen den jag vill vara? Är jag verkligen mitt sanna jag?

Sanningen för mig själv är jag vet ej
Vet ej om jag är leden eller glad, vet ej om jag är mitt sanna jag




Fri vers av byggpoeten
Läst 144 gånger
Publicerad 2014-05-01 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten