Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


vårtecken

ömhet, lust, längtan
i vårens skira grönska
- bara du är min




Bunden vers (Haiku) av S.Jas
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-01 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett till som fått pollenallergi månne.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas