Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Jag ser dig liggandes på soffan, tittandes på något jag inte bryr mig om


Du ligger nerbäddad under en filt, Ser så varmt och mysigt ut


Ett leende sprids på mina läppar, hela jag blir varm


Tänker på dig, att du är min, mår så bra med tanken min


Du är så vacker, du är så mysig


Älskar den dagen det blev vi




Fri vers av byggpoeten
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-01 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten