Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna emellan...

 

vackert

känslor växer

 

Dagarna

emellan

 

Jag känner

dina ord

mot min kind

 

och

hur knoppar

slår ut

 

Nu blommar

kärlekens rosor

 

Längst in

i mitt hjärta

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-02 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbart vännen<3
2014-05-05

  Bo Himmelsbåge
En vackert blommande kärleksdikt... dagarna emellan...
2014-05-03

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2014-05-02

    ej medlem längre
Fint !!!
2014-05-02

  Lars Hedlin
Underbart framfört!
2014-05-02

  stig wikman
UNDERBART IGEN.

MAN FÅR ALDRIG NOG
AV DINA TEXTER.
( och kärleken )

KRAM FRÅN STIG.
2014-05-02

  Angel of love
Så ljuvligt vackert.
Kärleken som växer och spricker upp.
2014-05-02

  bumerang
Jaa, jag vibrerar med texten.
Tänk så underbart.
Så fint du återger din känsla.
2014-05-02

  Eliza-69
Så fin
2014-05-02

    ej medlem längre



Ett poem att njuta av ...
2014-05-02

    ej medlem längre
En underbart vacker och vårlig text..
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP