Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljusnande framtid


Älskvärd med vackert leende

Jag är en mycket älskvärd person
Jag älskar allt och alla.
Jag älskar den mättade rökdoften
från Auswitsch gaskammrar.
Jag älskar att banka skiten ur en neger.
Jag älskar att spotta i tiggarens mugg.
Jag älskar att straffknulla en feminist.
Det finns så mycket som jag älskar.
Ja, jag är mycket älskvärd.
Jag heter Jimmie
jag älskar mitt parti
Många älskar mitt parti och
mitt vackra leende.
Jag älskar er alla.
Men just nu mår jag illa.
Förstår inte varför.




Fri vers av EssoBesso
Läst 274 gånger
Publicerad 2014-11-26 04:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag mår illa av din text
den luktar extrem hat...
du är då hjärntvättad
av lögn politikerna
och svenska ljugarmedia!


2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso