Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåta


Vilken mycket stor insikt man kan få i livet!

Hon som frågade mig om hur hon skulle gå klädd i Budapest.

Denna kvinna måste verkligen älska mig,
med mina stora fel och misstag och felbedömningar,

Jag är en av de mest stolta och kaxiga människor,
som jag själv sett och upplevt,
jag går igenom betongväggar,
om så krävs!

Men inför denna kvinna (underbart vackra),

är jag så oerhört
liten,
ett kryp,
som inte är värdig henne.

Varför valde hon mig,
och varför står hon ut med mig?

Stor gåta,

mycket stor!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2014-05-02 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP