Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd bitterhet

Bitterheten bränner i min mun, kryddas med saltet från tårar
Saknar regnet med dess fuktiga sötma

Ingen sötma finns nu för mig, inget regn från en klar himmel
bara de bittra och brända, som i min mun känns som beska

Hela livet var fruktigt och sött, ett värmande regn under kyliga nätter
Det söta och goda avlägset är, nu och framför finns bara bitterhet och salta tårar




Fri vers av byggpoeten
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-05-02 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten