Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor poena

Hur kan något så vackert göra så ont?

Hur kan något som doftar så gott, ge mig så mycket smärta, så djupa sår?

Skönheten i mina ögon ligger, det är vackrare än allt, finaste jag någonsin sett

Kan njuta av dess skönhet, bara jag inte kommer nära
Kan njuta av dess doft, men bara på avstånd

Kommer jag för nära kommer det med sina taggar, återigen ge mig blödande sår




Fri vers av byggpoeten
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-02 18:32



Bookmark and Share


  princess in the new world
Så ,kan kärleken vara ibland, men man måste ju våga att älska. När man finner sin kärlek så måste man hela tiden vattna sin gräsmatta för gräset är inte vackrare på andra sidan. Det är ett heltidsprojekt att ta hand om varandra och bevara kärleken som till början är en passion. Den stora passionen lägger sig ju, men sen kan man finna det ännu viktigare och det är en riktig vän att gå i hand med hela livet ut!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten