Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


JAG TROR

 

inte

 

att blommor

tänker

 

jag ville vara

en blomma

 

för den skull

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-02 18:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra där vännen!
2014-05-03

  M M Mannheim VIP
Jag tänker tillbaka då våra tankar brann i varandras texter. Det var tider det. Så jag förstår dina ord här. Det blir nog en kärlekens röda ros.
2014-05-02

  stig wikman
TÄNKVÄRT.


APPLÅD.
2014-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Förstår precis vad du menar.
2014-05-02

    ej medlem längre
Det blir för mycket av jobbiga tankar ibland
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP