Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är

Allt är inget, allt är nu

Inget kommer, inget har varit

Sant eller falskt får var och en se

Rätt eller fel är upp till ingen att bedöma
Allt har flera sidor, ingen behöver vara rätt

Bara för att du tycker att du är underbar, betyder inte att det är mina ord

Bara för att jag ser mig som gud betyder det inte att du måste göra de

Så som du ser dig själv, behöver andra inte se dig, så som du ser andra behöver inte dom se sig själva
Inget av det är fel, inget är rätt, det är så enkelt att det är så det är




Fri vers av byggpoeten
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-05-02 19:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du väver glitterkorn
att andas
in

samt se det vilket stiger
upp
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten