Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippfamn





hon sitter
i klippfamn




sömmar lapptäcke av hav





havet skimrar
i hennes händer





nålen är av ben
ögat är av djup



trådarna guld och silver




pärlor
drömmarnas spår

hon andas
spår




oraklet breder ut täcket av hav


liv




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-02 21:30



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
tycker om, mycket
2014-05-07

    ej medlem längre
Mmm så underbara rader..
2014-05-03

  mare VIP
Tycker om
så fin
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser