Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går igen

 



vi vinglade
stora träd
sen åt vi dem


vi letade en väg 
men fann ett liv


på vägen satte vi upp mål

tider


då vi stannade


upp


reflekterade eller bara kissade

hundarna var höga

på benen


vi kom till en stad
utan namn 
där hängde en historia



om en kvinna som var död
men ändå så levande





Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2014-05-02 23:20



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken text...den ger...tankar och känslor:-)
2014-08-23

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-08-19

  Bo Himmelsbåge
Fantastisk livfull o levande text...!
Fantasin flödar o lever sitt eget Liv...!

Bravo!

Sparas i min hundkoja!
2014-08-19

  Robert Jonsson VIP
Fantastico!
2014-05-03

  Smultris
Åhhh, poesi poesi och jag älskar dessa ord.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP