Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlemoröar




molnen
landar


i mina ögon





bäddar in mina händer i

pärlemoröar





ur sand

lyfter

pappertranor




bambuträd susar
kolibrivingar




han målar silhuetter i
skymningsskog




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 274 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-05-03 00:12



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så skönt..!
2014-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Genast när jag läste titeln gick tanken till Eric Lundqvists underbara böcker om åren i Indonesien samt Bengt Danielssons dito böcker om åren i Polynesien.
Böcker jag läste som barn. Och har för avsikt att läsa om.
2014-05-06

  bittemi VIP
Dina ord ger så vackra bilder!
2014-05-06

  elin1
Vilka vackra rader!
2014-05-06

    ej medlem längre
Ordrikedom - ymnighetsflöde!
2014-05-04

    ej medlem längre
Milda fina rader.
2014-05-03

  Linda CH VIP
Vackra ord!
2014-05-03

  Lars Hedlin
VAckert stilfullt varmt!
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vackert!
2014-05-03

  aol
Vacker dikt som jag bara måste bokmärka
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser