Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUCKA MITT HJÄRTA - MEN BRIST INTE




Suckade, när jag såg på golvet som borde bytas ut

"Höj blicken" sade maken

Gjorde så

Där saknades taklister




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-03 08:31



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Härligt vardagligt och med humor:-)
2014-05-07

  Alicia Stenfors
Bra svart humör.
2014-05-05

  walborg
Håhå - då hjälper bara vinterns mörker
2014-05-05

    ej medlem längre
Jag småler jag med, alltid finns där något som man borde ta tag i:)
2014-05-03

  Ninananonia VIP
:) jag ler..jag med..
2014-05-03

  Stjärnöga
*ler* och tackar
för underbar läsning
med knivskap
humor och
elegans målar
du orden ;)
2014-05-03

  Lena Själsöga Keijser
ler...tack
2014-05-03

    ej medlem längre
Tack nu har jag fått dagens skratt!
2014-05-03

  Lars Hedlin
JA finns saker som behövs fixas lite överallt !
2014-05-03

  Ida-Marianne
Du äger en mycket fin humor!
2014-05-03

  louisegirl
Ja alltid är det nåt, man borde! :)
Bra skrivet!
2014-05-03

  KYREUS of Sweden
Att blunda kan vara helande.
(Men inte hela tiden).
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP