Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mosshöljda





ur skogarnas
mosshöljda


stiga
de



tonerna av

nattväktares sånger




nynnar
tystnadens ro



in i stjärnklaras stränder




ekan vaggas
i havets
händer



hon vilar
i


drömhands silver

moln landar i mina ögon


jag seglar
in i pupillskogens

vida
öppnade
öga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 192 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-03 16:21



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Åh... underbart...
2014-05-07

  Lars Hedlin
Mjukheten i orden går in och känns br
2014-05-04

    ej medlem längre
..vackert du ger en
vacker resa in i.. med
dina ord.. bra..
2014-05-03

    ej medlem längre
Vackert...... rofyllda toner...
2014-05-03

    ej medlem längre
Underbar!
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Ser, hör och känner.
Får bilder för min inre syn.
2014-05-03

    ej medlem längre

'Nynnar
tystnadens ord

Du skriver så vackert!
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser