Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt lätt

Lätt lätt, andetag




Lätt lätt, lungorna rör sig




Lätt lätt, hjärta slår




Lätt lätt, tankarna flödar




Lätt lätt, tårarna faller




Lätt lätt, ögonen sluts




Lätt lätt, sista andetaget kommer ut




Fri vers av byggpoeten
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-03 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten