Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRA VAL

 

 

Jag går med ett ben

på var sida diket

och jag väntar

att diket ska ta slut

 

Men så långt som jag ser

finns diket kvar

och jag kan inte välja

vilken sida som jag tar

 

Den ena syns för stark

och den andra är för svag

Så bredbent genom livet

får jag gå

De tror jag

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-03 20:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland blir valen för uppenbara så det blir smärtsamt svårt!
2014-05-05

  aol
vägen ändras eftersom oböhörligt smalnar av, kram,
2014-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ingen lätt sits...det finns många svåra val...
2014-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Ibland är det svårt att hitta "lagom".
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP