Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar över

Jag målar över mitt förflutna

Målar tjockt med färg

låter bara de finaste styckena lysa igenom

för att visa den kraft som hållits där

Demoner!

Kryp tillbaka i det svarta.

Förbli stilla

så ska jag göra det jag kan för er:

Måla de djupa skuggorna

Låta ljuset ta spjärn

och få det att lyfta

 

 

________




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-05-04 11:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
målerisk lyftkraft som fungerar
2014-05-10

  Anya VIP
Kontraster som ett fotonegativ. Slutet inger hopp.
2014-05-05

  Sanna i badet VIP
Larz - Du ger mig bilden av hål i målningen...
/ Sanna
2014-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Mitt förflutna är utplånat.
2014-05-04

  Yrre VIP
Underbar denna!
2014-05-04

  byggpoeten
Vackert! Frigörande
2014-05-04

  bittemi VIP
Befriande! Bra skrivet
2014-05-04

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
metod motiv och motivation
på en gång, underbart bra
2014-05-04

    ej medlem längre
Fin!
2014-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP