Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från ett troll

ser lågorna slå mot skyn
människor dansa i ring, ser deras glädje, hör deras skratt

glädjen att bränna en annan människa
som de såg som annorlunda
som de såg som en häxa

Jag är då inte med
Jag är annorlunda, inte alls som dom

Mig har dom förvisat, har dom skickat bort
vi börjar bli många nu
Vi som är annorlunda, inte är som dom

har aldrig förstått varför dom hatar oss annorlunda.
varför dom har rädsla för oss

om dom bara ville öppna ögonen, skulle dom se att alla är annorlunda
ingen är som dom
sänker mitt huvud, hör fortfarande glädjen, hör fortfarande skratten
ruskar mitt huvud, vänder och går

men vad kan detta vara värt, detta är ju blott tankar från ett troll..




Fri vers av byggpoeten
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-04 19:35



Bookmark and Share


  princess in the new world
Kul skrivet och det finns ju en sanning i det!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten