Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotograf


Fotografen stannar upp
hon lutar sig 
över åns broräcke


i stället för
den vanliga samlingen
döda fiskar bensinslingor


bildäck flaskor burkar
& rostiga cykelhjul
är det något


annat som täcker
vattenytan fotografen undrar
med näsan hon 


tittar genom objektivet  
zoomar in växtfrön 
blomblad Herakleitos haikuer 
                                     




Bunden vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-04 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP