Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lech fick väldigt ont i ryggen, när han fått betalt.


Svartjobbaren.

Röva också
tänkte han
olja soldäck
i sommarhuset
när det är
som skönast
att bara
sitta ner
njuta
av havet
och dricka
rosé.

Han fick
helt enkelt
låtsas 
vara 
Lech Wavrinsky
en polsk
svartjobbare
från Krakow.
 
Det blev
liksom
roligare
då.

- Vill du ha lite kaffe Lech?
- Yes, thank you, I work hard, thank you very much, thank you, yes work!





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP