Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renässans

regnet rinner längs den rostiga rälsen
ner för centrums gator
rosten tvingas med mot brunnens gap
tyvärr kan du se
mörkret i mina ögon
låt mig vända några ord
i dina öron
innan du bestämmer dig
låt mig vända mig själv
ut och in framför dig
jag är fin på alla sidor
ytan kan tyckas lite rå
men hela jag
vill dig väl
och efter ett tag
är jag värd besväret
tro mig
jag är en vinnande krake




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 324 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-05-04 21:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-05-06

  axveronika
när jag läser öppnas en hel berättelse upp inför mina ögon
fin bild med regnet och rosten på väg mot avloppsbrunnen
2014-05-06

  Bibbi VIP
Så fint formulerat.
2014-05-06

  Alicia Stenfors
Den första raden tycker jag mest om.
2014-05-05

  ULJO
Berörande skrivet
2014-05-05

    ej medlem längre
Tycker om! Man ska alltid titta under ytan!
2014-05-05

  Ingrid Trolle
Myckt Väl skaldat.
Jag tror att du är
vinnande, men
ingen krake skriver
så här bra.
Vill gärna se mer
av dig.

2014-05-05

  anits VIP
Mycket fint och tankeväckande skaldat.
2014-05-05

  Per Teofilusson
lätt att tycka om.
2014-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Under den råaste yta kan finnas ett hjärta av guld.
Det gäller att ta sig tid att se det.
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling