Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASTVINDAR

 

Kastvind

 

 

kastvind

 

 

jag hinner

aldrig

resa mej

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-05 14:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man känner igen...
2014-05-08

  Carina Bendix
Sorgligt..Kram
2014-05-05

  ULJO
Vemod i poetisk form
2014-05-05

    Birgersdotter VIP
Jobbigt när livet är obarmhärtigt
2014-05-05

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2014-05-05

    ej medlem längre
Livet är hårt ibland, man tycker man får mer än man klarar av.
2014-05-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra beskrivning om livet!
Ibland är det svårt att hålla modet uppe.
2014-05-05

  Lars Hedlin
Starkt i känsla..kramar till dig
2014-05-05

    ej medlem längre
Berörande, sträcker ut en hand och drar dig upp.
Kram
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP