Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måndagar blir vad man gör dem till.


Styv kuling

är inte bara
namnet
på en vind
utan
också
mitt alldeles
egna smeknamn
på mitt

könsorgan.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-05 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott skratt förlänger livet :-) du ökade på
mitt med denna text hahaha
2014-05-06

    ej medlem längre
Hahahaha!Härligt!Hoppas han gör skäl för namnet.Du ä la go' fniss
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP