Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autograf

jag tittar på dig
alldeles för hoppfullt
kanske borde jag ta
kanske borde jag ta
och sluta tänka på det jag vill ha
bara dansa med dig
här och nu
tomorrow is a promise to no one
som clint sa till meryl
bara dansa med dig här och nu
utan skyddsväst och visioner
utan rädsla och tro
det enda jag vågar lita på
är att jag vill fylla nuet med dig
alla ting jag tycker om tar slut
svartvinbärssaften i flaskan
friskheten
promenaden i gryningen
orken
berusningen
natten med dig
favoritlåten
till och med livet i sig
varför skulle detta vara den evighetsmaskin
det faktiskt känns som
låt oss dansa här och nu
allting utöver detta är en bonus
i min stackars drömmande skalle




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-05-05 19:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat.
2014-05-07

  Alicia Stenfors
Tänk positivt: alla ting du inte tycker om också tar slut!
2014-05-05

  Carina Bendix
Mycket bra skrivet!
2014-05-05

  ULJO
Väl skaldat
2014-05-05

  Ingrid Trolle
En mycket fin drömmande skalle
som har skrivit detta fina epos.
Tag vara på skallen och låt
den producera mer.
2014-05-05

    Jag är fan större än Sartre VIP

Var rädd om just den här strofen;

"till och med livet i sig varför skulle detta vara den evighetsmaskin
det faktiskt känns som"

Den leder långt i tankarna och skrivandet!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling