Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän har inte DET någonstans men jag älskar honom ändå.


Dejtingprofilen.

En vän ville
jag skulle
läsa igenom
hans profilpresentation
på en dejtingsajt
innan
han skulle lägga ut den. 

Började bra:
"Jag är en busig kille på 49..."
Busig?
Jag fick
mycket ont
i huvudet
av den ingressen.

Sedan fortsatte det.
"Elitroddare på 80-talet."
Plötsligt fick
jag gråa hår
överallt.

Efter lite
dividerande
ändrades texten
och blev 
ganska bra
för den måste
ju FÖR FAN
VARA LITE SÄLJANDE
som jag sa
till min vän
annars lär du 
förbli ensam
resten av ditt liv.

När jag
sedan bad om
att få se
vilka bilder
han tänkt använda
på sin profil
dog jag nästan:
"Har tyvärr bara bra bilder från innan skilsmässan med Eva, bär vigselring på alla..."

Eh.......
du....
jadu.....
kompis
har du
någonsin tänkt på
att Thailand
är varmt

året runt?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-05-05 20:18



Bookmark and Share


  Annika Persson
För mig fungerar leopardbikinin
alldeles ypperligt.
2014-05-09

  Annika Persson
Om han tränar bort sin busighet
kan han bli 49 år med god sömn.
Ja, och fixa till sig lite.
En snygg skjorta, ny frilla,
andra glasögon, allt det där
är ytliga saker, men han har
pliriga glada ögon.
2014-05-09

    Ken Cassel
Ja, det är verkligen varmt i Thailand året om :))

Mvh..
2014-05-06

  Songbird VIP
Gahh...gråter! Läste den här efter nästa. Skicka honom till mig så kör vi combo resa!;) Tack för läsning och gott skratt! Hm..vet inte hur konstruktivt detta var men...:)
2014-05-06

  Angel of love
Haha åh det är fantastisk!
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP