Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar från en sten

Dom droppar, faller sakta ner
Förbryllande är denna känsla, denna känsla är inte jag
Nyhet detta är för mig, jag som alltid varit lika, jag som alltid varit den samma
Liggandes här på en sida, tittat på när tiden sprungit iväg
Åren har gått, jag oförändrad är

För en tid sedan kom sorgen till mitt hjärta, vemod till mitt bröst
I rädsla kände jag den första tåren falla, ingen i närheten att beskåda
Ligger nu kvar här, där jag alltid har legat, på min sida i ensamhet, i tårar
Ingen detta skådat kan jag lova, ingen någonsin skåda tårarna från en sten




Fri vers av byggpoeten
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-05 20:55



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Stackars sten! Man vet inte,
kanske stenarna och tingen
har en livsande, de med... !
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten