Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rid mig, sa du

 


men även om jag
böjer mig 
för sanningen

så hamnar lögnen 
alltid överst

och jag försökte verkligen
grensla lyckan

men att rida barbacka
genom livet
är svårt

om man alltid
legat underst




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-05-05 22:14



Bookmark and Share


  Hon, Hanna
Gillar verkligen den här ( framförallt de sista verserna)! Stark text, bra skrivet :)
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP