Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underkastelsen stinker men finns ändå i vår närhet. Den är patetisk men närvarande.


Tragik och komik

jag vikarierar gärna ett tag
inte kommer jag bli din kärlek
det vore alldeles fel
låt mig vara din medans du letar
allting är ändå bara ett spel
dörrmattan till din perfektion
maskrosen som vissnar och bugar
innan du når den stora rödas passion
jag har humor och genuinitet
men inget som lockar någon som dig
jag kan vara mellanlandningen
där du förbereder dig för slutdestinationen
du blir min slutstation
och jag din transportsträcka
det är hemskt att säga
men en kyss till skulle räcka




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 296 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-05 23:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag blir lite full i skratt....underbart skrivet...slutstation, transportsträcka, en kyss skulle räcka......genialiskt!
2014-05-19

  Lehva VIP
Så ärligt, härligt skrivet om passion. Den berör.
2014-05-18

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2014-05-07

    Jag är fan större än Sartre
Bra! Jag gillade det här. Den har ett djup som också når fram.
2014-05-07

  Carina Bendix
Den här berörde mig verkligen! Sorglig, vacker och ödmjuk.
2014-05-06

  Nitwitoddment
Underkastelse kanske är patetisk.
Men inte dina ord. De gör underkastelsen vacker och smärtsam.
2014-05-06

    ej medlem längre
Så vackert skrivet. Texten kan beröra en sten. Du kan vara stolt över den.
2014-05-06

  Ingrid Trolle
Så öm och så
undergiven.
Så berörande,
och rörande.
Man vill ge dig
courage att se
dig stolt.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling