Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parmiddagar är omodernt.


Ett paket kondomer - med smak av hallon.


Var på fest
för ett par veckor
sedan
6 lyckliga
eller
olyckliga par
som skulle
ge varandra
lite inbördes
beundran
se ner på
de misslyckade
i samhället
och som senare
under kvällen
satt djupt nedsjunkna
i värsta soffgruppen
med en dyr
whisky eller drink
klagade
på allt
och skröt
om ännu mer..

Själv tänkte
jag mest på
gruppsex
skräckfilmer
Gunnar Sträng
och hur
trist festen
var
så när jag
vid ett obevakat
ögonblick
befann mig
i värdparets kök
ensam
kunde jag inte
undgå
att läsa på deras
nyinköpta
digitala shoppingblock
som liknade 
en gigantisk
padda med 3 cm
stora bokstäver
som hängde
på väggen.

Jag joxade lite
med den
och lyckades
till slut
lägga till
”ett paket kondomer
med smak av hallon”
jämte
3 liter mjölk
grovt bröd
gurka
och tomater.

Gick sedan tillbaka
till sällskapet
och frågade
värdparet:

Ni råkar möjligtvis
inte
ha lite frysta

hallon?





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 1062 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-05-06 12:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
I really love this one!
2020-02-26

    prima donna
Hahahah fick ett gott kvällsgarv :)
2015-08-24

    AgnesKenshin
det behövs lite mer dos humor, bland tunga, mörka poesin :)
2014-09-12

  karenina VIP
Bra skrivet och med humor. Skulle vilja läsa mer!
2014-05-15

  Annika Persson
de behövde väl en vitaminkick
eller nåt
2014-05-07

    Frozenbride
Denna var speciell.
2014-05-07

  axveronika
Kul story. Skulle funka bra som spoken word?
2014-05-07

  Nina.H
Kul med bus.. ett bra sådant! :)
2014-05-07

    ej medlem längre
Härlig text som vanligt !

Vet du ?

Har faktiskt hallon i frysen,

vill du ha ? :)
2014-05-06

    ej medlem längre
Hahahaha!Grov gurka hade legat bra i munnen, på listan:)
2014-05-06

  Tess74
Mycket rolig text med en enorm sanning bakom skrattet
2014-05-06

  Hon kallar sig poet VIP
Rolig läsning, med bitter smak, eller kanske inte. Tyckte det var bra, var stark redan utan två sista styckena, alltså fram till "köplistan" och tomaterna. Men skrattade och tycke det var spännande följa texten.
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP