Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klagovisa om lyckan


Lyckan kommer lyckan går

Lycka,lycka
jag har dig sökt
jag har letat
FÖRSÖKT
i livet
som jag stretat.

LYCKA
önskade jag i min famn
så att du myste
och i mig spann
klappade mitt hjärta
och lyste
alla sorger i bann.

Ja när längden
av mitt liv
växt från några km
till oräkneliga mil
började jag tycka
OLYCKA........

Livet är ynkligt
tillplattat och skrynkligt
själen min har krockat
förblindats......
och knockats!!!!!

Lycka, lycka
din gröda
ditt frö
ville jag så
att bort all skymning, mörker å det grå
blev till en ymmig
prunkande berså.

Lycka, lycka
hur skall man
lyckas dig få????





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2014-05-06 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP