Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaninen

Har aldrig sett mig som den blödiga typen
Sett varenda skräckfilm jag kan komma på har jag gjort
Inte många fysiska smärtor bekommer mig, har ibland svårt för empati

Men så idag så låg du där, skadad de syntes tydligt
Ringde Farbror blå och började vänta

Så innan dom kom och gjorde slut på ditt lidande såg jag dina ungar
Så fluffiga, så fina

När skottet ekade från konstapelns pistol, började rösten att darra, tårarna kändes under ögonen

Blev blödig, öppnade mig lite
Allt efter en kort bekantskap med dig kanin.




Fri vers av byggpoeten
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-06 19:47



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fint med en 'hårding', som blir 'blödig'
inför en kanins lidande! Minns när jag var
mycket liten såg jag en animerad film om kaninen som sprang ihjäl sig vid en
löptävling med en igelkott, som fuskade.
Jag var helt otröstlig, då! Så jag förstår
din reaktion, på sätt å vis! :)
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten