Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken på besök

När kärleken kommer på besök
har jag städat å fint i mitt kök
putsat porslin
fyllda glas av vin
tända ljus
förjust är min min.

Bordet är dukat
blomster i en kruka
matlagningskonsten bubblar i en gryta
nervöst magen sig knyta.
Hur skall det sluta????



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-06 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP