Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingen

Att leva eller överleva
jämför inte det
Vi som bara levt
vet inte vad han vet




Bunden vers av Lehva VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-06 22:17



Bookmark and Share


  dubbelve
Så sant! Vi skulle inte ens kunna föreställa oss. Ändå blev det 13% till SD igår. Brr... Bra skrivet!
2014-09-15

  Anya VIP
Klokt! Tänker på alla utsatta! Talande och kärnfullt!
2014-07-26

  Monika A Mirsch VIP
I ett nötskal det som skiljer oss åt!
2014-05-18

    ej medlem längre
Livserfarenhet...
2014-05-11

  Lena Själsöga Keijser
vishet
2014-05-10

    Mia-Karin Larsson
Oerhört klokt.
2014-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord!
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP