Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en självmordstragedi


Djävulen kom och attackerade henne

Satte sina sylvassa klor där han kom åt
Spetsade henne med krälande demoner
Denna mjuka, goda kvinna som kämpade
Vilda ondsinta svarta vålnader svepte fram
Och grep efter en av de vackraste änglar
I rasande fart attackerade dom den svaga kroppen
I rasande panik, ångest och smärta tog dom över hennes sinne

En människa orkar bara till en viss gräns
Ett talesätt som är smärtsamt sant
Jag förbannar mig för att jag bara är en svag människa

Varför kan inte en medmänniska räcka ut en hand
Varför kan inte någon se oron och skräcken
Varför finns ingen där när det behövs

Jag är inte den som kan sitta här och berätta
Förklara varför allt blev så fel
Jag fanns inte till hjälp, jag hörde inget skri
Men en sak är jag säker på
Att nu är hon fri

Hon tog den fega vägen enligt somliga
Hon var egoistisk enligt andra
Men vem är du eller jag att döma

När gränsen är nådd och överskriden
Då är det slut




Fri vers (Fri form) av Miss Zorba Trasselsudd
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-07 00:22



Bookmark and Share


  Miss Zorba Trasselsudd
Ja det tror jag säkert...men i det hät fallet kom ingen till undsättning tyvärr...ingen Jesus ingen alls...

men jag förstår vad du försöker säga...
jag har hopp
2014-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Demoner kan kastas ut i Jesu namn.
Jesus har vunnit seger över Satan.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Miss Zorba Trasselsudd
Miss Zorba Trasselsudd