Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ!

Varje gång han säger något som sårar
så faller du
lite grann
Varje ord som kränker skaver
och finns kvar någonstans där inne
Jag vet
Jag har varit där
Det kommer en dag när du vägrar förlåta
och vänder dig om och går
Se aldrig tillbaka
Alla påhopp var en lögn så sträck på dig
Blunda för hans tårar
Han skrattade åt dina

Bara gå




Fri vers av Lehva VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-07 08:38



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tar den här. (nickar) köper den rakt av. Oerhört fint om svårt - och mycket väl uttryckt.
2014-06-18

  Connie
Oerhört stark text som berör mig mycket. Har varit i liknande situation själv.
2014-05-15

  Coldasice VIP
Stark och ärlig text som skär i mig.. Tillslut når man slutet när man orkar bryta sig loss.
2014-05-12

  lisalajsa VIP
Starkt!
Gillar särskilt raderna:
"Blunda för hans tårar
Han skrattade åt dina"
2014-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Stark text av en stark kvinna.
2014-05-07

  Radiant
starka känslor
men viktigt att förlåt för sin egen skull
för att kunna gå vidare i livet
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP