Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är jag


Hon drar dig intill sig
Du smakar sött, säger hon
hon känner lusten omfamna henne, ta över henne

Det finns ord som inte blir sagda
och det är lika bra så
de hade ändå varit överflödiga

Hon är jag som känner
hur dina ord smeker min skuldra
hur dina händer leker med min åtrå

Hon är jag som vill hålla om dig, hårt
din längtan, din räddning
hon är den som vill njuta och ge njutning
i nattens mörka stund
i hemligheternas dal,
där gömmer vi oss
så verkligheten inte ser oss












Fri vers av Gigi
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-07 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi